Beoordelingen Naturist Sporting Club Parco Del Gargano 

Naturist Sporting Club Parco Del Gargano

Naturist Sporting Club Parco Del Gargano bevindt zich in Ischitella.

Globale score

9.7/10
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Criteria naturisme

Naaktheid
7.3
Natuur
9.3
Respect
9
Algemene criteria

Receptie
10
Netheid
9.7
Veiligheid
9.3


Activiteiten
8
Diensten
9.7
Accommodatie
10


1. - 46 jaar - gezin - Nederland - Juli 2019 - 28 dagen - gepost op 19.01.2020

Punten op 10: globaal 9, naaktheid 7, natuur 10, respect 7, receptie 10, netheid 9, veiligheid 8, activiteiten 6, diensten 10, accommodatie 10.

Sterke punten: Superfijne zomervakantie hier gehad met ons gezin met twee kinderen (5 en 8) in 2019. Heerlijke ruime plek gevonden voor onze vouwwagen met veel privacy, waar wij van houden. Geleefd als goden door betaalbare prijzen bij het zwembad voor drank en verrukkelijke verse biologische maaltijden. Genoten van het zwembad met prachtig panorama. Voor de kinderen waren er net genoeg vriendjes en zij genoten van de aanwezige dieren, vooral omdat deze ook jonkies kregen. Gezellige Nederlanders getroffen die vaste gasten zijn, maar gelukkig ook Italianen (en Fransen). Wij zijn 3,5 weken gebleven.
De omgeving is prachtig, geen industrie, leuke en prachtige dorpen vlakbij en verder weg. In het oosten veel prachtige strandjes te vinden, maar ook dichtbij is het leuk zwemmen. Oerbos om de hoek, heel bijzonder.
Verder een vakantiesfeer van Italianen onder elkaar in dit gebied, dat voelt als een eiland, waar je overal de zee ziet. Wij kunnen ons niets beters wensen, gaan dit jaar weer terug, want ook na een lange eerste vakantie hebben we niet het gevoel dat we het schiereiland al helemaal kennen. Het is alleen wel een enorm eind rijden, maar dan heb je ook wat.
De camping is aanvankelijk wat lastig te vinden, je doet dit beter niet op je navigatiesysteem, maar als je de beschrijving van de campingwebsite volgt is het heel helder en goed bereikbaar, ook met een wagen achter je auto.
Zwakke punten: Veel Italianen kwamen hier het naturisme voor het eerst uitproberen, was onze indruk. Dat is heel leuk om te zien. Sommigen lijken echter nog niet voldoende op de hoogte te zijn van de normen en waarden en werden hier niet op geattendeerd. Dat stoorde ons wel en was ons enige minpunt (vanaf begin augustus). De toiletgebouwen waren wat slecht verlicht en het sanitair is wat oud, maar ons deert dat verder niet zo. Alleen bij de afwasplek was het niet helemaal handig om je afwasje te doen.


2. - 70 jaar - koppel - Nederland - Juni 2018 - 7 dagen - gepost op 01.04.2019

Punten op 10: globaal 10, naaktheid 8, natuur 9, respect 10, receptie 10, netheid 10, veiligheid 10, activiteiten 8, diensten 9, accommodatie 10.

Sterke punten: Fijne camping, alle vrijheid, heerlijke en gezellige maaltijden. Grote gastvrijheid. Gebruik van boomgaard. Lieve mensen. Fijne loungeterrassen.
Kortom: heerlijk !
Zwakke punten: Kan ik niet bedenken.


3. - 65 jaar - koppel - Nederland - Augustus 2009 - 7 dagen - gepost op 24.08.2009

Punten op 10: globaal 10, naaktheid 7, natuur 9, respect 10, receptie 10, netheid 10, veiligheid 10, activiteiten 10, diensten 10, accommodatie 10.

Sterke punten: Gezellige en mooie camping, mooi terrein en huisje. Een gezellig en fijn onthaal door Michaela. Je wordt daar gezien en behandeld als een lid van de familie. Goedkoop en heerlijk om daar te eten. KLASSE.
Zwakke punten: Slecht te vinden. De weg naar de camping is slecht.