Beoordelingen Le Petit Dauphin 

Le Petit Dauphin

Le Petit Dauphin bevindt zich in Les Mathes.

Globale score

8.5/10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Criteria naturisme

Naaktheid
9.5
Natuur
7.5
Respect
10
Algemene criteria

Receptie
9
Netheid
9
Veiligheid
9.5


Activiteiten
7
Diensten
8
Accommodatie
8


1. - 64 jaar - koppel - Nederland - Juli 2019 - 5 dagen - gepost op 22.07.2019

Punten op 10: globaal 8, naaktheid 10, natuur 6, respect 10, receptie 9, netheid 9, veiligheid 9, activiteiten 6, diensten 7, accommodatie 7.

Sterke punten: Commercieel terrein met de uitstraling van een verenigingsterrein: gemoedelijk, familiair, gezamenlijke maaltijden (dagelijks!), vriendelijk, respectvol.
Prima, schoon sanitair.
Volop fietsgelegenheid. Dicht bij naaktstranden. Restaurantjes op fietsafstand. Geen verafgelegen naturistenterrein !
Prijs/ kwaliteit verhouding prima.
Zwakke punten: Tja, het is een rechthoekig terrein en ligt ingeklemd tussen lunapark en quadcentrum. Echter de overlast vinden wij beperkt. Het ligt ook wel een beetje aan je eigen instelling. De omgeving heeft zoveel pluspunten, dat de overlast wegvalt. Wij hebben prima geslapen en dus geen last van het lunapark gehad.


2. - 68 jaar - vrouw - Nederland - Juli 2008 - 18 dagen - gepost op 22.07.2008

Punten op 10: globaal 9, naaktheid 9, natuur 9, respect 10, receptie 9, netheid 9, veiligheid 10, activiteiten 8, diensten 9, accommodatie 9.

Sterke punten: De eigenaren van deze camping : Regis, zijn vrouw Annie en zoon David ontvangen de gasten op een zeer gastvrije en vriendelijke manier.
Regis bakt heerlijk brood, is een prima kok, je kunt goed eten voor een prettige prijs in de ruime kantine of gewoon buiten in het zonnetje op het terras.
Het sanitair ziet er mooi en schoon uit.
De plaatsen op de camping zijn ruim en voorzien van een elektriciteitpunt.
De plaats van de camping, in Fouasse biedt veel mogelijkheden om in het gebied van de Charente te fietsen. Er worden in deze omgeving steeds meer fietspaden ontwikkeld. De kust ligt op fietsafstand. Er zijn prachtige stranden en de kustplaatsen zijn de moeite van een bezoek zeker waard. De eetcultuur in de Charente is prima : oesters, mosselen, voor ieder die van vis houdt een waar paradijs.
In de buurt van de camping is het Lunapark gesitueerd, in de maanden juli en augustus is deze kermis in gebruik van 20.30 u tot 2.00 u. Er komen veel mensen op af. Dit zorgt voor een permanent geluid, als de branding van de zee, als je gaat slapen. Je zou dit een zwak punt kunnen noemen. Wij doen dit niet. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en sliepen uitstekend.
Zwakke punten: Zie laatste alinea van sterke punten.